Leonie Mijnlieff

 

Als loopbaancoach heb ik veel aandacht voor jou en je loopbaanvraag. En tegelijkertijd prikkel ik je ook om net even dat stapje extra te nemen. Ik daag je uit om het beste potentieel dat jij in je hebt naar boven te halen. De gesprekken helpen je inzicht te geven in wie je bent en wat je kan. Als je daar behoefte aan hebt en leuk vindt, zet ik creatieve en inspirerende opdrachten in. Middels de vraaggesprekken kom ik snel bij de kern van waar je kracht, je valkuilen en talenten liggen. Door je bewuste en onbewuste verlangens en wensen helder te krijgen, ontstaat er focus dit maakt dat je keuzes gaat maken die bij je passen.

Na diverse coachingsopleidingen afgerond te hebben ben ik nu als loopbaancoach op een plek die goed aansluit bij wie ik ben en kan. Het inspireert me elke keer weer opnieuw om mensen zowel persoonlijk als in hun werk te ondersteunen bij het oppakken van je persoonlijke leiderschap, zodat je sturing kan gaan geven aan je loopbaan. Mijn motto is: Be smart follow your ❤! Want hoe meer mensen vanuit eigen kracht leven en hun unieke talenten kunnen inzetten, des te gelukkiger we met z’n allen worden!!

 

 

Outplacement

Snel naar: Outplacement Rotterdam, Outplacement Amsterdam, Outplacement Utrecht, Outplacement Den Haag

 

Loopbaancoaching

Snel naar: Loopbaanbegeleiding Rotterdam, Loopbaanbegeleiding Amsterdam, Loopbaanbegeleiding Utrecht, Loopbaanbegeleiding Den Haag

 

Leonie Mijnlieff

Leonie Mijnlieff

Senior Coach

 

“Be smart follow your ❤”!

Pin It on Pinterest