Leonie Mijnlieff

 

Na diverse loopbaan- en coachingsopleidingen afgerond te hebben ben ik nu werkzaam als loopbaancoach. Het inspireert me elke keer weer opnieuw om mensen zowel persoonlijk als in hun werk te ondersteunen bij het oppakken van je persoonlijke leiderschap, zodat je sturing kan gaan geven aan je loopbaan.

Mijn motto is: Be smart follow your ❤!

Hoe meer mensen vanuit eigen kracht leven, hun unieke talenten kunnen inzetten en op hun plek zitten, des te gelukkiger we met z’n allen worden!
Als loopbaancoach heb ik veel aandacht voor jou en je loopbaanvraag. Tegelijkertijd prikkel ik je ook om net even dat stapje extra te nemen. Voel je dat je niet helemaal op je plek zit of dat je meer uit jezelf kan halen? Ik daag je uit om het beste potentieel dat jij in je hebt naar boven te halen en zo worden de doelen en wensen al snel helder.

De coachingsgesprekken helpen je snel inzicht te geven in wie je bent en wat je kan. Je komt in een positieve stroom, zodat je in beweging komt en er al snel nieuwe toekomstperspectieven ontstaan.
De inspirerende opdrachten die ik je meegeef zorgen ervoor dat je bij de kern komt van waar je kracht, je valkuilen en talenten liggen. Door je bewuste en onbewuste verlangens en wensen helder te krijgen, ontstaat er focus dit maakt dat je keuzes gaat maken die bij je passen.

 

Resultaat

• Je krijgt inzicht in je diepere drijfveren;
• Ik zet je in beweging, zodat je stappen gaat nemen richting je gewenste doel;
• Ik werk met je levenslijn om te kijken welke rode draad er door je leven loopt;
• Positieve energie omdat je keuzes gaat maken die bij je passen;
• Er ontstaan nieuwe invalshoeken en toekomstperspectieven;
• Ik leer je luisteren naar je gevoel.

 

 

Outplacement

Snel naar: Outplacement Rotterdam, Outplacement Amsterdam, Outplacement Utrecht, Outplacement Den Haag

 

Loopbaancoaching

Snel naar: Loopbaanbegeleiding Rotterdam, Loopbaanbegeleiding Amsterdam, Loopbaanbegeleiding Utrecht, Loopbaanbegeleiding Den Haag

 

Leonie Mijnlieff

Leonie Mijnlieff

Senior Coach

 

“Be smart follow your ❤”!

Stel je vraag aan Leonie

Pin It on Pinterest