Ontmoet ons deskundige team

Leonie Mijnlieff | Senior Coach

Maak kennis met Leonie Mijnlieff
Loopbaancoaching | Senior Coach| Outplacement |

Energiek, empathisch, assertief, luisterend oor, aandachtvol, creatief, spiegelend en direct.

Be smart follow your ❤️

Werkgebied: Landelijk

Sectoren: Publieke sector.

Specialismes: CV’s & Motivatiebrieven, Sollicitatiegesprekken.

 

raymond lagraauw

Aangesloten bij

Direct contact met een van onze coaches?

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Wie ben ik

Ik ben Leonie Mijnlieff. Voordat ik coach werd, heb ik zelf wat hobbels moeten nemen. Na diverse coachingsopleidingen afgerond te hebben, sluit het werk dat ik nu doe goed bij wie ik ben en wat ik kan. Regelmatig school ik me bij, omdat ik het belangrijk vind mezelf te blijven voeden en te ontwikkelen in mijn vak.

Naast mijn werkzaamheden als coach en trainer ben ik vaak te vinden in een museum en in mijn atelier.

 

 

 

 

Vragen waar ik jou bij kan helpen

Ik weet niet wat ik wil.

Eerst ga ik met je kijken: Waardoor zet je jezelf vast? Moet bijvoorbeeld je keuze de juiste zijn en geeft dit stress? Door aandacht te geven aan je gevoel en je gedachtes hierover ontstaat er weer ruimte voor nieuwe ideeën en toekomstperspectieven. Dit doe ik door simpele aandachtoefeningen, je innervoice dialoog in kaart te brengen en zo richting acceptatie te gaan. Hierdoor krijg je meer vrijheid om te voelen waar je energie van krijgt. Vervolgens worden je kwaliteiten in kaart gebracht. Dit geeft je weer eigenaarschap en kracht om de keuzes te maken die bij jou passen.

Hoe schrijf ik een goede cv en motivatiebrief?

Je zelf profileren doe je met Linkedin, een goede en mooie cv en brief. In deze tijd is het erg belangrijk, want je wil eruit springen! 

Allereerst besteed ik veel aandacht aan een goed profiel, wat zijn jouw competenties, wie ben je en wat kom je brengen? 

Met de juiste accenten en opmaak, leer je hoe je naar een functie toe kan schrijven, met jouw (levens-)ervaring, kennis, kwaliteiten en vaardigheden.

Ik wil graag met je uitzoeken hoe ik richting die uitdagende baan kom?

Wat deed je graag als kind en hoe kan je dit vertalen naar de huidige tijd?

Wat zijn opleidingen die jou in de juiste richting brengen.

Ik leg uit hoe je kunt netwerken

Doordat je je netwerk in gaat zetten en gesprekken gaat voeren met mensen die op (voor jou) interessante posities/ functies en bedrijven zitten, krijg je meer inzicht in de inhoud en de cultuur van een bedrijf.

Dit zorgt tevens voor dat zij jouw leren kennen, dit verhoogt jouw kans op een functie, als je een goede indruk achterlaat. 80% Van de functies worden ingevuld door te netwerken.

Dit geeft focus, helderheid en richting.

Hoe weet ik dat ik de juist keuze maak? Want ik heb moeite met keuzes maken.

Vaak zet ik de levenslijn in als eerste opdracht. Want je levenslijn vertel veel over wie je geworden bent door alles wat je hebt mee gemaakt.

Waar ligt je kracht en wat zijn valkuilen? Wat zijn ervaringen, die je anders naar de wereld deden kijken? Welke beslissingen heb je genomen? Waar ligt je kracht of verborgen ervaring en kennis.

Ook kijk ik samen met jou wat je tegenhoudt om een keuze te maken om vervolgens te onderzoeken en waar je hart naar uit gaat.

Wat doe je van nature graag en kost je geen moeite? Wat heb je te bieden? Waar wil ik aan bijdragen in de wereld? Om daarna vervolgens een stappenplan te maken hoe daar te komen.
Dit maakt duurzame keuzes mogelijk.

Hoe kom ik uit de negatieve spiraal van denken over mezelf en de toekomst?

Door de onderzoeken welke belemmerende gedachten je hebt en waarom je dat (onbewust) in stand houdt, krijg je meer bewustzijn op je patronen en meer controle over hoe deze te doorbreken. Vanuit de ruimte die ontstaat kan je met een open en nieuwe blik naar de toekomst gaan kijken.

Meer info over

Wat klanten zeggen

 

Bij Leonie heb ik het advies ontwikkel traject doorlopen. Tijdens onze gesprekken heb ik meer inzicht gekregen in mijn talenten, eigenschappen, vaardigheden en potentieel.

Ze heeft me niet alleen handvatten gegeven om een nieuwe baan te vinden maar ook ideeën voor een eventuele nieuwe carrière richting. Ze moedigt je aan om keuzes te maken en combineert de opdrachten die je maakt met creativiteit. Dit sprak mij enorm aan en ik heb veel waarde weten te halen uit onze gesprekken.

Danielle Gostelow

Mijn coachingstraject bij Leonie was kort, krachtig en effectief. Leonie is een efficiënte coach die goed overzicht houdt over de coach-vraag en het coachings-traject. Daardoor kan ze waar nodig bijsturen en je terug leiden naar de coach-vraag, eerder verkregen inzichten of genomen besluiten. Niet altijd met ‘zachte hand’, want Leonie coacht soms confronterend. Ze gaat echter nooit boven je staan en dat maakt dat je je veilig genoeg voelt om de confrontatie aan te gaan.

Als je die stap durft te nemen levert deze no-nonsense aanpak snelle resultaten op en blijkt Leonie ook een hele prettige ‘sparring partner’ te zijn. Ze vraagt door, helpt je door lastige momenten heen of geeft gewoon hele bruikbare adviezen. De tekenopdrachten halen op een speelse, ontspannen manier veel naar boven en zijn heel verhelderend.

Als collega-kunstenares was er bij Leonie ook veel herkenning, waardoor de sessies ook een persoonlijke touch kregen. Dat bleef in balans en was heel prettig. Al met al dus een waardevol traject en zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar wat ondersteuning op hun levenspad.

Lisbeth Anker

Mijn gesprekken met Leonie hebben mij in slechts 4 gesprekken heel erg geholpen om weer helderheid in bepaalde processen te krijgen. Door middel van de creatieve werkvormen die ze gebruikt en het analyseren van de verschillende opdrachten werden blokkades snel zichtbaar.

Door de creatieve werkvormen die ze kiest kom je los van je ratio waardoor zaken zichtbaar worden waar je door ingeslepen patronen niet meer bij kon. Haar onbevooroordeelde benadering waarbij ze kritische vragen niet uit de weg gaat, maken dat ze snel en duidelijk tot de kern komt van wat er speelt. Ze laat zich leiden door waar je op dat moment staat. Afhankelijk van de ontwikkeling in de tijd die tussen de sessies zit, volgt ze je waar je op dat moment staat en brengt je vanaf daar weer een stapje verder.

Het is fijn dat Leonie 1,5 uur de tijd neemt voor een gesprek. Dit schept rust en ruimte

Wanda van der Est

Hoe werk ik

Mijn passie is het beste potentieel naar boven halen! Het doel is dat je meer vanuit de eigen talenten en waarden kan gaan werken. Dit levert weer meer werkgeluk op en een authentiek leven, zowel in werk als privé. Hoe meer mensen vanuit eigen kracht leven en hun talenten kunnen inzetten, des te gelukkiger we met z’n allen worden. Mijn inspiratie ligt bij het wakker maken van ieders eigen natuurlijke energiebron.

 

Direct een vrijblijvende intake met coach Leonie Mijnlieff

Direct sparren met Leonie? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Pin It on Pinterest