Harmen den Blijker

  • Ervaring: 12 jaar;
  • Werkgebied: Noord Holland: Alkmaar, Bergen, Haarlem, Heerhugowaard, Purmerend;
  • Specialisme: Loopbaancoaching, Jobmarketing, Outplacement, Sollicitatie- en Netwerkvaardigheden, Zakelijke coaching, Doorbraakdenken in je loopbaan, Begeleiding bij startend ondernemerschap;
  • Focusgroepen: Individuele begeleiding van midden en hoger kader;
  • Sectoren: Zakelijke dienstverlening, zorg, overheid, onderwijs.

Visie op werk

Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich echt gesteund voelen in het soms lastige proces van weer perspectief krijgen in werk. In mijn begeleiding bied ik structuur, richting en vertrouwen.
En uiteraard een lading enthousiasme en energie! Als je doelstelling helder is en je er echt ‘voor wilt gaan’, geeft een gestructureerde en betrokken aanpak altijd resultaat: Ik zie uit naar een kennismaking!

Waar kan ik u bij helpen?

Bij loopbaancoaching gaat het er om goed zicht te krijgen op de rode draad in werk en leven tot nu toe. Te weten wat kwaliteiten, maar ook valkuilen zijn en vooral onderzoeken waar professionele interesses en mogelijkheden liggen. Mijn rol is hierin praktisch en betrokken ondersteuning te bieden. Dat kan door middel van testen, opdrachten en verdiepende gesprekken. In een outplacement begeleidingstraject staat nadat je mogelijke gevoelens van teleurstelling of boosheid een plek hebt gegeven en weet hoe je verder wilt en kunt, de benadering van de arbeidsmarkt centraal. Hoe je dit effectief doet leer je in de Jobmarketing: je krachtig en authentiek presenteren met als doel aan tafel komen bij potentiële nieuwe werkgevers. Ik beschik over een goed netwerk in de Randstad en zal samen met collega’s van Carrierepoort er alles aan doen om deuren te openen bij interessante werkgevers.

Enkele recent uitgevoerde opdrachten:

  • Outplacement/van werk naar werk begeleiding medewerkers grote zorginstelling
  • Loopbaancoaching en outplacement medewerkers verzekeringsbranche en banken
  • Uitvoering loopbaanspreekuur, loopbaanscans en loopbaan heroriëntatie voor overheidsinstelling in transitie
  • Uitvoering outplacement/van werk naar werk begeleiding medewerkers binnen onderwijs en culturele sector
  • Verzorgen van periodiek loopbaanspreekuur medewerkers Universiteit

 

Outplacement

Snel naar: Outplacement Amsterdam, Outplacement Alkmaar

 

Loopbaancoaching

Snel naar: Loopbaanbegeleiding Amsterdam

Harmen den Blijker

Harmen den Blijker

Senior Coach

Stel je vraag aan Harmen

Op donderdag 14 oktober zijn wij te vinden op het HR LIVE 2021 congres in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit event verzorgen wij o.a. twee keer een workshop over de VitaliteitsAPK en over onze integrale aanpak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Als relatie van Carrièrepoort bieden we je graag €15 korting aan op jouw ticket voor HR LIVE 2021. Je ticket is hierdoor mogelijk zelfs gratis! Mail naar info@carrierepoort.nl en ontvang de code.

Na lange tijd zoveel mogelijk online gewerkt te hebben, kijken we ernaar uit om je weer live te ontmoeten!

 

Pin It on Pinterest