Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus MapsTell – vrijdag 10 december 2021

december 10 @ 09:30 - 12:30

€339

Cursus MapsTell – Zet jezelf op de kaart

De producten en software van MapsTell zetten mensen, teams en organisaties op de kaart. Met de PersonalMap in de hand start je aan een reis die je brengt naar het optimaal benutten van talent, betere samenwerking, effectieve teams tot het realiseren van organisatiedoelstellingen.

 

We zetten jou, je team of je organisatie op de kaart. Letterlijk!

 

Op een leuke en eenvoudige manier krijg je inzicht in jouw gedrag en manier van communiceren. We helpen je menselijk gedrag te begrijpen en maken dit op een visuele manier inzichtelijk door mensen en groepen letterlijk in kaart te brengen.

 

De MapsTell Wereld van Verschil training wordt door Carrièrepoort verzorgd in een sessie van 4 uur. De volgende onderwerpen komen aan bod, altijd afgestemd op de situatie van de deelnemer(s):

 • Je maakt op een interactieve, praktische en laagdrempelige manier kennis met MapsTell
 • Je leert je over perceptie en gedragsstijlen
 • Je leert over het introverte en extraverte gebied en het taakgerichte en mensgerichte gebied op de kaart
 • We staan uitgebreid stil bij jouw eigen voorkeursgedrag, hoe anderen jouw gedrag zien en ervaren en wat jouw valkuilen zijn
 • Je ontvangt jouw PersonalMap (op basis van de actieve stijl, de instinctieve stijl en het spanningsveld tussen beiden)
 • Je ontvangt jouw persoonlijke Routebeschrijving; een uitgebreide beschrijving van het landschap van jouw gedrag, wat kenmekend is voor jouw stijl.
 • Je krijgt adviezen voor jouw gedragsstijl en omgangs- en communicatietips voor de omgang met personen uit alle Vier Rijken
 • We brengen je in beweging om je eigen stijl te erkennen en die van anderen te gaan herkennen door middel van oefeningen op de kaart
 • Je wordt geactiveerd om je eigen stijl bewuster in te gaan zetten door midel van oefeningen op de kaart

Resultaat na het volgen van deze training:

 • Jouw PersonalMap brengt je naar het optimaal benutten van talent, betere samenwerking, effectieve teams tot het realiseren van organisatiedoelstellingen.
 • De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op jouw PersonalMap vertellen van alles over jouw gedragsstijl. Daarnaast toont de kaart hoe anderen jouw gedrag ervaren en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen. Je leert jezelf daardoor (nog) beter kennen en je leert anderen daardoor echt begrijpen!
 • Op een leuke en eenvoudige manier krijg je inzicht in jouw gedrag en manier van communiceren. We helpen je menselijk gedrag te begrijpen en maken dit op een visuele manier inzichtelijk door mensen en groepen letterlijk in kaart te brengen.

Werkwijze en leerstijl

Voorafgaand aan de workshop vul je de vragenlijst in. Op basis van deze vragenlijst wordt jouw gedragsprofiel letterlijk in kaart gebracht en sta je samen met jouw coach stil bij jouw situatie en vragen. Je leert over perceptie en gedragsstijlen, krijgt inzicht in jouw eigen voorkeursgedrag, in hoe anderen jouw gedrag zien en ervaren en wat jouw valkuilen zijn. Je ontvangt jouw PersonalMap (op basis van de actieve stijl, de instinctieve stijl en het spanningsveld tussen beiden).

De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën in jouw kaart vertellen alles over jouw gedragsstijl. Daarnaast toont de kaart hoe anderen jouw gedrag ervaren en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen. Je leert jezelf daardoor (nog) beter kennen en je leert anderen daardoor echt begrijpen! Met PersonalMapping breng jij jezelf dus letterlijk in kaart!

 Duur

Deze cursus duurt 3 uur.

Datum
De cursus energiemanagement – omgaan met stress vindt plaats op vrijdag 10 december 2021

Kosten

€339 (inclusief 21% BTW)


Groepsgrootte
De groep bestaat uit 4 tot maximaal 8 deelnemers.

Carrièrepoort biedt deze training ook op maat aan. Bijvoorbeeld op uw eigen locatie, met een of enkele
teams. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Johan Eekma

Projectleider
✉ info@carrierepoort.nl
 010 – 785 71 78

Gegevens

Datum:
december 10
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
€339

Locatie

Van der Takstraat 28
Van der Takstraat 28
Rotterdam,

Organisator

Carrièrepoort

Pin It on Pinterest