Ernst Detering

Ik ben Ernst Detering, gepokt en gemazeld in de woningcorporatie sector. Ik heb vele jaren ervaring op zowel uitvoerend-, beleids-, management- als directieniveau. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in het onderwijs, het vormingswerk, de jeugdzorg en bij gemeenten. Mijn in jaren opgebouwde “persoonlijk kapitaal” aan kennis, kunde en ervaring zijn mijn gereedschap voor organisaties die anders willen. Een organisatie in verandering = een organisatie in beweging. Als medewerkers positief zijn over de verandering, leveren ze van harte hun bijdrage. Ik help daar graag bij.

Ik ben gecertificeerd teamcoach en heb daarvoor de leergang Teamcoaching “Winning Teams” bij het Europees Instituut afgerond. Ik begeleid medewerkers en teams in transitie. Essentieel in mijn aanpak is ruimte bieden en energie vrijmaken. Dat geldt voor teams evengoed als voor de individuele medewerker. Dat betekent beter samenwerken, met meer plezier, terugbrengen van faalkosten en minder overhead.

  • Ervaring: in team- en persoonlijke coaching, intervisie, feedbacktraining, procesbegeleiding, strategiesessies
  • Werkgebied: Den HaagAmsterdam, RotterdamUtrecht
  • Specialisme: teamcoaching, intervisie, procesbegeleiding, strategiesessies
  • Focusgroepen: directie, MT en medewerkers
  • Sectoren: woningcorporaties, cultuurinstellingen, vastgoedsector, overheid

Waar kan ik u bij helpen?

Ik ben u behulpzaam bij het opzetten van een programma voor organisatieverandering. Daarbij kijk ik naar de strategie, structuur, processen én de rol van de medewerker hierin. Van hoog tot laag. Drijfveren, samenwerking en focus vormen belangrijke ingrediënten voor mijn aanpak. Hierdoor worden betere resultaten behaald en kosten bespaard. Met strategiesessies, werkconferenties, intervisie, teamcoaching, persoonlijke (executive) coaching, feedbacktraining en persoonlijke ontwikkelplannen werk ik aan resultaat.

Mijn visie op mijn werk

Ik kijk scherp naar wat je beweegt in je werk. Beweging, dynamiek en verandering houd je gezond en vitaal en zorgt ervoor dat je je ontwikkelt. Juist in deze tijd is dat van belang. Dat geldt evenzeer voor organisaties. Organisaties en teams in verandering (= beweging) zijn mijn deskundigheid en mijn passie. (Werken aan) vertrouwen, veiligheid en een open mind zijn daarbij voor mij essentiële voorwaarden. Net als de “klik” met jou als opdrachtgever. Dus kom maar op!

 

 

Outplacement

Snel naar: Outplacement Rotterdam, Outplacement Amsterdam, Outplacement Utrecht, Outplacement Den Haag

 

Loopbaancoaching

Snel naar: Loopbaanbegeleiding Rotterdam, Loopbaanbegeleiding Amsterdam, Loopbaanbegeleiding Utrecht, Loopbaanbegeleiding Den Haag

 

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

Loslaten wordt het nieuwe vastpakken.

Met Ernst heb ik meerdere coaching gesprekken gehad waarbij het mij zeer beviel dat hij met beide benen op de grond bleef.  Hij is duidelijk in zijn vraagstelling en geeft je inzichten die ogenschijnlijk zo voor de hand liggen. Een man uit de praktijk en niet vanuit een boekje. Leon

SUWR

Stel je vraag aan Ernst