Ernst Detering

 

Loslaten is het nieuwe vastpakken. Makkelijker gezegd dan gedaan, zeker! Als je moe, futloos bent en weinig energie hebt, laat je niet zomaar los. Als je veel piekert, je ergens voor schaamt of onzeker bent, dan laat je dat niet zomaar los. Als je gewend bent aan een bepaald salarisniveau en je hele leven erop is gebouwd, pfff… Loslaten? JA, DAT KAN!

Ik ben ervaringsdeskundige, gecertificeerd (team)coach en werk volgens het GROW-model van John Whitmore: Goal, Reality, Options, Will. We bepalen eerst het doel van de coaching, bekijken hoeveel tijd je denkt nodig te hebben, gaan op zoek naar de oorzaken, bekijken alle mogelijkheden voor verandering en zetten acties uit. Naast de nodige reflectie op jezelf maken opdrachten en praktische tips deel uit mijn aanpak. Dit alles volgens de 5 R’s: Respect, Ruimte, Rust, Reflectie en Resultaat. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons.

 

Mijn visie op mijn werk

Ik kijk scherp naar wat je beweegt in je werk. Beweging, dynamiek en verandering houd je gezond en vitaal en zorgt ervoor dat je je ontwikkelt. Juist in deze tijd is dat van belang. Dat geldt evenzeer voor organisaties. Organisaties en teams in verandering (= beweging) zijn mijn deskundigheid en mijn passie. (Werken aan) vertrouwen, veiligheid en een open mind zijn daarbij voor mij essentiële voorwaarden. Net als de “klik” met jou als opdrachtgever. Dus kom maar op!

 

Waar kan ik u bij helpen?

Ik ben u behulpzaam bij het opzetten van een programma voor organisatieverandering. Daarbij kijk ik naar de strategie, structuur, processen én de rol van de medewerker hierin. Van hoog tot laag. Drijfveren, samenwerking en focus vormen belangrijke ingrediënten voor mijn aanpak. Hierdoor worden betere resultaten behaald en kosten bespaard. Met strategiesessies, werkconferenties, intervisie, teamcoaching, persoonlijke (executive) coaching, feedbacktraining en persoonlijke ontwikkelplannen werk ik aan resultaat.

 

 

“Met Ernst heb ik meerdere coaching gesprekken gehad waarbij het mij zeer beviel dat hij met beide benen op de grond bleef.  Hij is duidelijk in zijn vraagstelling en geeft je inzichten die ogenschijnlijk zo voor de hand liggen. Een man uit de praktijk en niet vanuit een boekje”.

Leon

SUWR

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

 

Loslaten wordt het nieuwe vastpakken.

 

Ervaring: in team- en persoonlijke coaching, intervisie, feedbacktraining, procesbegeleiding, strategiesessies

Werkgebied: Den HaagAmsterdam, RotterdamUtrecht

Specialisme: teamcoaching, intervisie, procesbegeleiding, strategiesessies

Focusgroepen: directie, MT en medewerkers

Sectoren: woningcorporaties, cultuurinstellingen, vastgoedsector, overheid

Stel je vraag aan Ernst

Pin It on Pinterest