Erica Gasseling

Ik ben Erica Gasseling en ik werk sinds 24 jaar als (loopbaan)coach, adviseur, assessor (bij assessment centers) en trainer. Ooit begonnen als operatie – assistente ben ik na deze opleiding gaan studeren in Nijmegen. Ik heb daar Bedrijfskunde met Arbeid- en Organisatiepsychologie gedaan. In 1992 ben ik afgestudeerd en ben ik bij het GITP (Nijmegen) en daarna bij ADC|Right (te Velp) gaan werken. In 2000 ben ik voor mezelf begonnen. Mijn klanten bevinden zich door het hele land. Ik heb een boek geschreven, genaamd ‘Mijn Dikke – Ik’. Het boek gaat over ingesleten handelingspatronen. Samen kijken we wat daarvan de oorsprong is, wat je daarin wilt meenemen, wat je daarin als lastig ervaart en wat je wilt toevoegen. Alles in het kader van ontwikkeling: ook in een nieuwe baan!

Werkgebied: Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Deventer

 

Motto:

Mijn persoonlijke motto is: ik wil anderen en mezelf blijven ontwikkelen door commitment en flow. Om die reden ben ik nog met een promotieonderzoek gestart dat gaat over ‘Persoonlijk leiderschap’. In dat onderzoek staat identiteit, wie ben je, wat wil je en wat is mijn toegevoegde waarde, hoe neem ik regie, centraal.

 

Ik werk veel in de gezondheidszorg omdat daar deels mijn roots liggen maar ook het onderwijs en de overheid zijn altijd deelgebieden voor mij geweest. Ik begeleid het hoger management naar een andere baan of coach ze op competenties waardoor ze sterker worden in hun huidige baan.

Mijn belangrijkste diensten zijn:

  • Assessment centers: samen met jou kijk ik naar getoond gedrag. Wat maakt dat je je senang voelt bij het een en minder bij het andere. Ik zet deze dienst in voor potentieel, voor selectie, voor ontwikkeling en voor loopbaan.
  • Loopbaancoaching: mijn coaching richt zich op versterken of het zoeken van een nieuwe baan. We kijken samen altijd eerst naar wat beklemmend is/was en wat niet werkte en wanneer dingen wel werken. Ik bekijk interacties tussen jou en de ander en doe dat vanuit verschillende vragenlijsten (persoonlijkheid, Belbin, HZO) maar ook systemisch.
  • Naast individueel werken richt ik me indien nodig ook op de ontwikkeling van een team.
  • Mijn belangrijkste dienst is MAATWERK. Samen met jou maak ik graag een plan van aanpak dat past bij wat jij nodig hebt.
  • Outplacement 

Outplacement

Snel naar: Outplacement Arnhem, Outplacement Apeldoorn, Outplacement Nijmegen

Loopbaancoaching

Snel naar: Loopbaanbegeleiding Arnhem, Loopbaanbegeleiding Apeldoorn, Loopbaanbegeleiding Nijmegen

 

Erica Gasseling

Erica Gasseling

Senior Coach

De ogen zijn de spiegel van de ziel

 

Stel je vraag aan Erica

Pin It on Pinterest