Werkgever

Vitale medewerkers, florerende organisaties!

Bel ons – 010 785 71 78VitaliteitsAPK aanvragen

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid van uw personeel is van groot belang wanneer u een standvastige bedrijfsvoering tot stand wilt brengen. Zaken zoals werkgeluk, ziekteverzuim, productiviteit en verloop hangen allemaal samen met de vitaliteit en tevredenheid van uw medewerkers. Een verandering teweegbrengen binnen uw organisatie kan lastig zijn. Duurzame inzetbaarheid bij uw personeel is geen korte termijnstrategie. Het is dus zeker waardevol om zeker te weten dat u het goed aanpakt. Carrièrepoort helpt u hier graag bij.

N

Verdiepend medewerkersonderzoek

N

Personeelsbeleid gericht op de toekomst

N

Verlaag het ziekteverzuim, maximaliseer werkplezier

Download uw exemplaar van “5 KPI’s voor de vitale organisatie”

Ontdek welke KPI’s de vitaliteit van uw organisatie inzichtelijk maken in onze whitepaper 5 KPI’s voor de vitale organisatie.

Duurzame inzetbaarheid van uw personeel realiseren

Wanneer u een kanteling in de bedrijfscultuur wilt maken, kan het lastig zijn om inzicht te verkrijgen waar de daadwerkelijke knelpunten zitten. Om deze informatie te verkrijgen is de VitaliteitsAPK een goed startpunt. Dit uitgebreide medewerkerstevredenheidsonderzoek geeft een goed overzicht van de knelpunten én kansen binnen uw organisatie. Een tal van factoren zijn van invloed op het slagen van veranderingsprocessen. Het begint bij draagvlak op de HR-afdeling en bij het management en de bestuurders. Voorbeeldgedrag en het uitstralen dat de directeur, de afdelingsmanager en P&O zelf de dragers zijn is de belangrijkste succes- én faalfactor.

Waar wordt op aangestuurd voor duurzame inzetbaarheid?

Er zijn bij het realiseren van duurzame inzetbaarheid bij uw personeel vier cruciale sturingsvariabelen die een succesvolle kanteling bepalen:

  • De energie van de medewerkers
  • De heersende bedrijfscultuur
  • De performance-indicatoren
  • De structuur van de organisatie

Carrièrepoort analyseert uw situatie vanuit de menselijke en zakelijke kant. De duurzame inzetbaarheid van uw personeel is immers ook een economische kwestie. Bedrijven met duurzaam inzetbaar personeel zijn niet voor niets 17% productiever en 14% winstgevender. Daarnaast zijn de resultaten ook te zien in:

  • Meetbaar minder verzuim en verloop dan het gemiddelde in uw sector
  • Verhoogde klanttevredenheid
  • Persoonlijk leiderschap en regie
  • Focus op het behalen van gezamenlijke doelen
  • Hogere tevredenheidsscores en verrassende creativiteit

Plan een vrijblijvend verkennend gesprek

Wilt u weten wat Carrièrepoort voor u en uw bedrijf kan betekenen? Wij plannen graag een vrijblijvend en verkennend gesprek in om dit met u te onderzoeken. Neem daarvoor gerust contact met ons op door te bellen naar 010 – 785 71 78 of door een e-mail te sturen naar info@carrierepoort.nl.

Traject op maat? Bel of mail ons voor de mogelijkheden

Bel: 010 321 0982Mail naar: info@carrierepoort.nl

Direct vrijblijvende intake aanvragen

Meer vitaliteit in uw organisatie begint met een kleine stap. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op.
Heeft u een HRD vraagstuk? Bel ons dan op 010 785 71 78.

Tevreden werkgevers gingen u voor

Pin It on Pinterest