Outplacement kosten

Ons succesvolle outplacement traject ondersteunt je bij het vinden van een nieuwe passende baan. Na een intake gesprek krijg je een persoonlijke coach toegewezen waarmee je 3 fasen zult doorlopen. Ten eerste zul je een persoonlijk merk ontwikkelen op basis van jouw sterke punten en ervaring. Daarna zul je samen met je coach een concreet functieprofiel opstellen en zul je verschillende cursussen krijgen. De derde fase zal in het teken staan van het realiseren van de nieuwe baan.

Welke kosten zijn er verbonden aan outplacement

Nu vraag je je misschien af welke kosten verbonden zijn aan ons outplacement traject. Wij zijn hier graag transparant over, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Bij Carrièrepoort kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Het goedkoopste pakket (pakket 1) begint bij een prijs van €1.950,-. Ieder pakket bestaat uit een op maat gemaakt traject waarbij een concreet functieprofiel wordt opgesteld en je zult werken aan een onderscheidend CV en een motivatiebrief. Daarnaast zitten verdiepende gesprekken met een coach, een cursus solliciteren en toegang tot Jobport bij de prijs inbegrepen. Pakket 2 bevat naast de hierboven genoemde elementen een persoonlijkheidstest, een arbeidsmarkt check en een social media workshop. Dit pakket is beschikbaar voor €2.950,-. Pakket 3 doet hier nog een stapje bovenop. Met dit pakket van €4.450,- werk je met een expert aan het verwerken van het verlies van je vorige baan. Bovendien helpen wij je bij het gericht netwerken en solliciteren en kun je 3 maanden gebruik maken van een persoonlijke Jobhunter.

Vragen?

Een van onze senior coaches beantwoordt tijdens een kennismakingsgesprek graag al je vragen. Er is altijd een coach bij jou in de buurt! Hij/zij zal je eerlijk advies geven en zal aangeven welk pakket het beste bij je past. Ook bij algemene vragen over outplacement of onze loopbaanbegeleiding kun je bellen naar 010-785 71 78.