Outplacement Almere

Outplacementbureau Almere.
Je hebt recent te horen gekregen dat je door middel van outplacement op zoek kan gaan naar een nieuwe baan. Dit is een vervelende ontwikkeling in je carrière. Gelukkig kan je door een goed outplacementtraject binnen maximaal 9 maanden alweer aan de slag! Vaak zien wij dat men uiteindelijk in een plezierigere baan dan daarvoor terecht komt. Carrièrepoort heeft 91% plaatsingsresultaat. Dat wil zeggen dat binnen 9 maanden 91% aan een nieuwe baan is geholpen bij Carrièrepoort. Wij zijn vooral succesvol doordat onze coaches streng geselecteerd zijn op hun kwaliteiten en verder hebben wij een groot zakelijk netwerk en een eigen online vacature zoeksysteem. Dit is de fundering waar ons outplacementtraject op gebouwd wordt.

Kosten outplacementtraject Almere

De kosten van een outplacementtraject starten bij Carrièrepoort vanaf €1.950,-. Dit is het zogenoemde beginners pakket. De pakketten geven alleen een indicatie van wat mogelijk is. Een outplacementtraject is altijd maatwerk. De coach zal samen met jou tijdens het kennismakingsgesprek uitleggen wat allemaal mogelijk is en jij zal samen met de coach zo je eigen pakket samenstellen. Zie voor de drie voorbeeldpakketten de outplacement pagina.

Outplacementbureau Almere

Carrièrepoort helpt je graag met het outplacementtraject. Waar wij ons onderscheiden is dat alle trajecten maatwerk zijn. Je krijgt dus alleen wat je écht nodig hebt. Verder zijn wij een landelijk werkend bureau met altijd een coach in de buurt. Al onze coaches zijn gecertificeerd, je hebt dus altijd een echte professional als coach. Onze cliënten waarderen ons met 4,4 sterren. Lanceer je Carrière vandaag nog!

Almere

In Almere werken onze loopbaan coaches Annemiek van de Velden en Guy Andreoli. Mocht je vragen hebben dan kun je met onderstaand contact formulier contact opnemen met Guy en Annemiek. Zij kunnen jou alles uitleggen van het traject tot aan de kosten. Wij zijn aangesloten bij OVAL, dit is de brancheorganisatie voor outplacement.  Kortom voor outplacement Almere ben je bij Carrièrepoort aan het goede adres!

Neem contact op

Coaches Almere

Guy Andreoli

Guy Andreoli

Senior Coach

Als je er voor kiest jouw ware pad te gaan lopen zal deze zich vanzelf aan je tonen.

Annemiek van der velden

Annemiek van der velden

Senior Coach

zingeving en zelfsturing: neem zelf de regie over je loopbaan.