Dave Bruring

Dave werkt sinds 1999 als psychosociaal coach in de gezondheidszorg. Hij heeft zich gespecialiseerd in transitieprocessen op het vlak van werk, gezondheid en relaties. Het proces van het loslaten van de situatie die was naar het omarmen van de situatie die is, wordt door Dave op professionele wijze begeleid. Het uitgangspunt van Dave is de kracht en weerbaarheid van de mens. Het uiteindelijke doel van de begeleiding is het zien van en handelen naar de nieuwe mogelijkheden die zijn ontstaan in de werksituatie. “Het proces van transformeren is een boeiende inter-persoonlijke reis van vasthouden, onzekerheid en angst naar bewustwording, zelfkennis en vrijheid.”

Dave Bruring

Dave Bruring

Senior Coach

www.medulla-rotterdam.nl

 

Op donderdag 14 oktober zijn wij te vinden op het HR LIVE 2021 congres in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit event verzorgen wij o.a. twee keer een workshop over de VitaliteitsAPK en over onze integrale aanpak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Als relatie van Carrièrepoort bieden we je graag €15 korting aan op jouw ticket voor HR LIVE 2021. Je ticket is hierdoor mogelijk zelfs gratis! Mail naar info@carrierepoort.nl en ontvang de code.

Na lange tijd zoveel mogelijk online gewerkt te hebben, kijken we ernaar uit om je weer live te ontmoeten!

 

Pin It on Pinterest