Ontmoet ons deskundige team

Cees Eenhoorn | Senior Coach

Maak kennis met Cees Eenhoorn
Loopbaancoaching | Senior Coach| Reïntegratie 2e spoor | Outplacement |

Meedenker, betrokken, enthousiast, energiek, toegankelijk, associatief, praktisch, positief, inspirerend, dynamisch, hartelijk, doener.

Waar een wil is ontstaat een weg!

Werkgebied: Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland

Sectoren: Onderwijs, Non-profit, Overheid, Horeca, Bouw, Engineering, Facilitaire en zakelijke dienstverlening, Techniek, Voeding & Beweging

Specialismes: Loopbanen, TMA Analyse, stress en burnout begeleiding, doelen stellen, keuzes maken, netwerken, meedenken, duurzame inzetbaarheid

 

 

 

raymond lagraauw

Aangesloten bij

Direct contact met een van onze coaches?

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Wie ben ik

 

Graag begeleid ik coachees bij het vinden van zingeving in werk en leven. Ik krijg voldoening en energie van het begeleiden van mensen in de veelzijdige zoektocht van het leven. Wij gaan samen op zoek naar jouw talenten en vaardigheden die je kunnen helpen om dit doel te bereiken. Ik wil je graag ondersteunen om in beweging te komen om zo de juiste plek te vinden. 

In mijn eigen leven heb ik door een ontslag meegemaakt hoe het voelt om zonder werk te zitten en op zoek te moeten naar nieuw werk. Daarbij heb ik ervaren dat een ontslag je niet in de koude kleren gaat zitten en heb ik deze tijd gebruikt om zelf te zoeken naar zingeving. Ik weet nu beter wat ik wil en kan. Een inspiratiebron en steun is mijn fantastische gezin, mijn vrouw en twee jonge kinderen.

Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut. Een ergotherapeut begeleidt mensen in het zelfstandig uitvoeren van zinvolle activiteiten. Ik heb mij gespecialiseerd in ondersteuning bij werk. Daardoor weet ik als geen ander waar je met beperkingen in werk tegenaan kan lopen. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd over stress en burn-out begeleiding.  

 

Vragen waar ik jou bij kan helpen

Outplacement

Hebben jij en je werkgever uiteindelijk besloten afscheid van elkaar te nemen en is er een vaststellingsovereenkomst (VSO) getekend?

Dan kun je je baan gaan loslaten en je gaan richten op het vinden van nieuw werk. ‘Ja maar wat dan?’ Hoe kom je erachter welk werk jou energie geeft? En hoe kom je zo snel mogelijk aan een passende baan die jou voor langere tijd uitdaagt en voldoening geeft? Een baan waarin je betekenisvol bent?

Het is al een tijd geleden dat je een cv hebt gemaakt en waaraan moet een sollicitatiebrief tegenwoordig voldoen? Ik overweeg een carrièreswitch maar waar moet ik beginnen? Wie zit er nog op mij te wachten; ik ben al 56 jaar!

Duurzame Inzetbaarheid

Je merkt dat je steeds meer begin te klagen over je werk en gaat na een weekend of vakantie met tegenzin weer aan de slag. Je ervaart een hoge werkdruk en de stress slaat op je gezondheid. Het liefst meld je je ziek. Hoe kun je je werkgeluk weer terugkrijgen? Hoe kun je een betere werk-privébalans krijgen? Iedereen heeft 168 uur per week maar hoe wil jíj deze besteden?

We bespreken wat je anders wilt zien en doen in je huidige situatie, in hoeverre jij daar invloed op hebt en wat helpt om je gewenste situatie te bereiken. We maken een plan van aanpak, ook voor je verleidingen en ik ben de stok achter de deur.

Meer info over

Hoe werk ik

Mijn coaching laat zich het best beschrijven als no-nonsens. Ik ben erg gedreven en vindt het motiverend als we samen resultaten behalen. Ik typeer mezelf als erg optimistisch, enthousiast en van nature nieuwsgierig. Je zult merken dat ik altijd de intentie heb om jou te ondersteunen in jouw zoektocht waarin je daarbij zelf “achter het stuur zit” en verantwoordelijkheid kunt nemen.

Direct een vrijblijvende intake met coach Cees Eenhoorn

Direct sparren met Cees? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Pin It on Pinterest