Ontmoet ons deskundige team

De professionals achter Carrièrepoort

Angelique de Kruijff

Loopbaancoaching | Senior Coach

Werkgebied Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam
Sectoren Zorg, welzijn en (semi)overheid

Niemand is zoals jij en dat is nou net jouw kracht!

Direct contact met een van onze coaches?
Heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

blank

Waar kan ik u bij helpen?

Ik richt me op de volgende drie gebieden:

 • Loopbaanbegeleiding en –coaching (Talenten, persoonlijk effectiviteit, werkdruk)
 • Jobmarketing (Solliciteren, netwerken, personal branding)
 • Trainingen/Workshops (Teamontwikkeling en Effectief communiceren met Insights Discovery*)

Ik wil jou op een coachende, inspirerende en energieke manier helpen met antwoord te vinden op vragen zoals:

Certificeringen

blank

Loopbaanbegeleiding

 • Hoe kan ik erachter komen wat mijn talenten zijn?
 • Hoe kom ik erachter welk werk het beste bij mij past?
 • Hoe kan ik m’n huidige werk leuker maken?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik m’n werkdruk de baas blijf?

Outplacement

 • Hoe kan ik nieuw werk vinden, hoe pak ik dat aan?
 • Hoe zorg ik ervoor dat m’n cv uniek is en de interesse van m’n potentiële werkgever wekt?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik op waarde wordt geschat?
 • Hoe maak ik een krachtig LinkedIn-profiel en hoe zet ik dit vervolgens in bij het vinden van nieuw werk? Hoe word ik (beter) zichtbaar en vindbaar voor m’n nieuwe werkgever?

MTO

 • Hoe zorg ik ervoor dat teamleden ontspannen(der) met elkaar samenwerken?
 • Hoe kan ik de verschillen in het team herkennen en benutten?
 • Hoe stimuleer ik medewerkers om meer mét in plaats van over elkaar te praten?
 • Hoe pas ik mijn eigen gedrag aan zodat ik een betere afstemming met die ander vind? *www.insightsbenelux.com
Casus outplacement

Mauris dictum leo et velit ultrices malesuada. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. In quis leo ac felis vehicula rutrum. Aenean in quam at turpis semper finibus. Phasellus lacinia ac sapien et sodales. 

Casus loopbaanbegeleiding

Mauris dictum leo et velit ultrices malesuada. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. In quis leo ac felis vehicula rutrum. Aenean in quam at turpis semper finibus. Phasellus lacinia ac sapien et sodales. 

Wat klanten zeggen

Hier komen enkele reviews van de coach.

Mijn visie op mijn werk

Ik geloof dat je altijd een keuze hebt en ik wil samen met jou uitvinden hoe fit je bent om deze te maken. Daarvoor onderzoeken we de belemmerende factoren die het bereiken van jouw gewenste situatie in de weg staan. Door anders te doen dan voorheen, ontstaan kansen en mogelijkheden.

‘Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?’ (Loesje)

Insights Discovery

Op de foto heb ik een blokkenset van Insights Discovery* in mijn hand.

Insights Discovery is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel wat ik zowel in individuele trajecten (Outplacement en Loopbaanbegeleiding) als in workshop en trainingen inzet. Ik integreer de kleurentaal in mijn coaching en training omdat ik er keer op keer een kik van krijg wanneer mensen door een andere (kleurrijke) bril gaan kijken en zij zichzelf en anderen opnieuw weten te waarderen.

Dit komt het durven, willen en kunnen benaderen van de persoonlijke arbeidsmarkt en de samenwerking met (nieuwe) collega’s ten goede.

blank

Angelique werkt o.a. voor

blank

Direct een vrijblijvende intake met coach Angelique

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Pin It on Pinterest